Webdesign & digitale platforme

Vi designer digitale platforme for at give brugerne og dit brand stam. Denne dybe forståelse af, hvad der motiverer dem, giver os mulighed for at skabe og finjustere de mest kraftfulde strategier, der genererer hurtig ROI for din virksomhed.

  • Responsivt webdesign
  • Landingpages
  • SEO
  • Hastighedsoptimering
  • E-commerce
  • Platformsudvikling
  • Plugin & tema udvikling
  • HTML, CSS, PHP & JS

Vores proces

Dialog & opstart

Vi starter ud med en dialog om dine tanker, ideér, ønsker og behov. Vi får en forståelse af, hvordan din hjemmeside skal se ud. Vi danner os overblik og sætter deadline.

ARBEJDE IGANGSAT

Herefter starter vi med udvikling og design. Vi opdaterer dig løbende om vores fremskridt, og vi til rådighed i løbet af processen, hvis du har nogle spørgsmål.

REVISION

Når vi har designet din hjemmeside færdig, kører vi en revisionsrunde. Her kigger du på det færdige resultat, og kan komme med ændringer inden lancering.

LANCERING

Responsivitet, integrationer & licenser

Alle vores hjemmesider og webshops er altid responsive. Dette betyder, at opsætningen altid er tilpasset til alle enheder.

Vi assisterer med integrationer, som er tredjepart “apps”, som vi kan koble på din hjemmeside. Det er eksempelvis Google Analytics, Trustpilot, Shipmondo, Mailchimp osv.

Vi har betalt for en lang række af licenser til pro-plugins, som vi kan anvende på din hjemmeside for flere muligheder og funktioner.

Ejerskab & support til kunde.

Vi vil gerne være meget tydelige om ejerskabet. Du som kunde ejer naturligvis 100% af hjemmesiden. Vi ejer faktisk på intet tidspunkt noget som helst, da vi egentlig bare skal have et login til WordPress. På samme måde skal du have domæne, webhotel og hosting fra en tredjepart, så du selv administrerer og ejer det. Vi guider dig gerne igennem med at købe webhotel og få installeret WordPress på dit domæne, hvis det tekniske ikke lige er din bedste ven.

Opstart af projektet

Udfyld formularen for at fortælle os mere om dine behov og ønsker. Skriv også gerne så meget information som muligt i tekstboksen, og vedhæft eventuelle filer.

Vi vender altid tilbage på mail indenfor 24 timer, hvor vi fortsætter dialogen, og giver dig et eventuelt prisestimat på opgaven.