Vi er moderne og kreative.
Vi elsker webdesign & udvikling.

Til hverdag arbejder vi med UI & UX i WordPress og kan derfor tilbyde dig alt inden for hjemmesider og webshops.

Vi er specialister i WordPress.

Vi udarbejder altid hjemmesider og webshops i WordPress. WordPress er det største CMS-system i hele verden og bliver brugt af ca. en halv milliard hjemmesider. Når vi snakker om webshops, tilknytter vi WooCommerce. WooCommerce er et plugin til WordPress, som kobler hele shoppen på.

Den giver altså mulighed for at tilføje produkter og kategorier, lave produktsider osv. WooCommerce tilbyder en gratis version, men den er meget begrænset ift. funktionalitet. Derfor har vi selvfølgelig licenser til en lang række af add-ons til WooCommerce, som stærkt udvider funktionaliteten.

Programmering & kodning.

Vi er ligeledes hajer til custom coding. Vi koder i JavaScript, PHP, HTML & CSS. Vi kan godt kode hjemmesider fra bunden, men som softwareteknologien har udviklet sig de sidste ti år, kan det ofte ikke betale sig. Vi benytter os typisk af builders, som WPBakery, Elementor, Divi osv. Herefter bliver vores ekspertise, inden for kodning, til gengæld relevant.

Vi anvender nemlig typisk custom coding i forbindelse med ekstra/avancerede funktioner og et meget brugerdefineret layout. Dette betyder også, at hvis du har et helt specifikt ønske til en funktion på din hjemmeside, som dit tema eller bygger ikke understøtter, kan vi kode funktionen.

Vi starter ud med en dialog om dine tanker, ideér, ønsker og behov. Vi får en forståelse af, hvordan din hjemmeside skal se ud. Vi danner os et overblik og sætter en deadline.

Herefter begynder vi at udarbejde og designe din hjemmeside. Vi står selvfølgelig til rådighed i løbet af processen, hvis du har nogle spørgsmål eller andet.

Når vi har designet din hjemmeside færdig, har du måske nogle justeringer. Her fortæller du os bare, hvad du vil have ændret, og så klarer vi det for dig.

Efter vi har lavet eventuelle justeringer, tager du et sidste kig på hjemmesiden. Når den er godkendt, og du er glad og tilfreds, lancerer vi dit nye flotte website.

Fordele ved at vi designer & udvikler din nye hjemmeside.

Responsiv til alle enheder

Alle vores hjemmesider og webshops er altid responsive. Dette betyder, at opsætningen altid er tilpasset til alle enheder. Selvom en vis del automatisk bliver tilpasset af temaet eller byggeren, skal der altid noget manuelt arbejde til også, for at det ser perfekt ud.

Der er ikke noget værre, end når teksten går ud af skærmen, eller man kun kan se halvdelen af billedet. Det er altså vigtigt, at opsætningen er tilpasset de forskellige enheder, så brugeren får en professionel oplevelse.

Pro-licenser

Vi har betalt for en lang række af licenser til pro-plugins, som vi kan anvende på din hjemmeside. Dermed kan vi give din hjemmeside flere muligheder og funktioner.

Integrationer

Integrationer er tredjepart “apps”, som vi kan koble på din hjemmeside. Det er eksempelvis Google Analytics, Trustpilot, Shipmondo, Mailchimp osv. Vi hjælper både med selve koblingen til hjemmesiden og opsætningen.

Entréanimationer

Vi går meget op i at udarbejde hjemmesider, så de bliver så livlige og interessante for brugeren som overhovedet muligt. Derfor benytter vi os ofte af f.eks. entréanimationer og parallax. Det er selvfølgelig op til dig, om det er noget I vil have på jeres hjemmeside.

Ejerskab & support til kunde.

Vi vil gerne være meget tydelige om ejerskabet. Du som kunde ejer naturligvis 100% af hjemmesiden. Vi ejer faktisk på intet tidspunkt noget som helst, da vi egentlig bare skal have et login til WordPress. På samme måde skal du have domæne, webhotel og hosting fra en tredjepart, så du selv administrerer og ejer det. Vi guider dig gerne igennem med at købe webhotel og få installeret WordPress på dit domæne, hvis det tekniske ikke lige er din bedste ven.

Modtag et pris-estimat.