Webdesign, udvikling,

SaaS & platforme

Vi designer og udvikler digitale løsninger til tech, SaaS & innovative virksomheder. Webdesign, wordpress- og php udvikling, digitale platforme og mere. Vi går i dybden for at få forståelse af, hvad der motiverer din virksomhed, og giver os mulighed for at skabe og finjustere de mest kraftfulde resultater.

  • UI/UX Webdesign
  • Webapplikation
  • Bookingsystemer
  • App design- og udvikling
  • Platformsudvikling
  • Systemudvikling
  • Backend & database
  • Plugin & tema udvikling
VISION TIL DIGITALE LØSNINGER

Vi bringer virksomheders visioner & innovative idéer til virkelighed. Vi udvikler digitale løsninger, produkter & platforme. Vores proces er effektiv og tempofyldt.

01  Strategisk retning
Vi starter med at fastlægge et strategisk grundlag, identificere mål og udfordringer, og finde den bedste strategiske retning.
02  Prototyping
Vi udarbejder prototyper for at opnå en fælles forståelse af jeres virksomheds værdier og visuelle retningslinjer.
03  Design & udvikling
Vi bruger kraftfulde, effektive & moderne værktøjer, til at opnå de bedste brugeroplevelser og resultater.
04  SKALERING PÅ SIGT
Når produktet er lanceret, hjælper vi med fremadrettet forbedring & skaleringsstrategi, med fokus på det lange løb.
TEKNOLOGIER & VÆRKTØJER

Vi anvender kraftfulde værktøjer til at udvikle og designe websites & webapplikationer. Disse moderne og effektive teknologier, giver os uendelig muligheder.

Wordpress logo
WordPress

WordPress er løsningen til mange projekter, både på design- og udviklingsmæssigt. I WordPress arbejder vi i builders, samt udvikling og konfiguration af plugins & temaer.

Webflow logo on innerpoint
Webflow

Webflow er en af de nyeste teknologier indenfor udvikling & webdesign. Selvom der kræves en del viden indenfor udvikling, kan der bygges professionelle moderne websites.

Laravel

Vi bruger Laravel, et effektiv og moderne php framework, til at tilpasse og tilføje funktionaliteter til websites & e-handelsplatforme. Ekstrem hurtig, kraftfuld og uden begrænsninger.

Ejerskab & serviceaftale.

Vi vil gerne være meget tydelige om ejerskabet. Du som kunde ejer naturligvis 100% af vores arbejde. Vi kan også hjælpe med domæne, webhotel og hosting fra en tredjepart, men så du selv administrerer og ejer det. Efter lancering, guider vi dig igennem vores arbejde, så der dannes en basic teknisk forståelse. Fremadrettet har du mulighed for at indgå en serviceaftale med os, så vi er det tekniske team bag jeres virksomhed.

Opstart af projektet

Udfyld formularen for at fortælle os mere om dine behov og ønsker. Skriv også gerne så meget information som muligt i tekstboksen, og vedhæft eventuelle filer.

Vi vender altid tilbage på mail indenfor 24 timer, hvor vi fortsætter dialogen, og giver dig et eventuelt prisestimat på opgaven.