Branding &

visuel identitet

På denne side kan du læste alt om den visuelle identitet. Hvad en visuel identitet er, hvorfor en stærk visuel identitet er et musthave i 2021 – og hvordan det gavner din virksomhed. 

Visuel identitet - Branding kerneanalyse

Proces & planlægning

Processen delt op i tre steps. Vi har meget fokus på, at processen er planlagt og gennemtænkt for at skabe overblik.

1

1. Branding session

Branding sessionen er det første trin. Her snakker vi sammen om jeres brand. Vi har spørgsmål, og vi udveksler tanker og idéer. Dette møde kan både foregå i virkeligheden eller online via zoom/teams/skype.

2

2. Analyse & udfoldning

Efter mødet går vi i gang med at analysere jeres virksomhed og identificere, hvad I står for som brand. Vi udarbejder strategi, design og grafiske elementer, og dermed danner vi jeres nye visuelle identitet. Denne process tager typisk 1-4 uger alt afhængig af projektets størrelse.

3

3. Præsentation & levering

Nu er vi klar til at præsentere vores arbejde og dermed jeres nye visuelle identitet. Vi går igennem vores proces samt fremviser alt vores arbejde. Efter præsentationen får I leveret alt materiale.

Visuel identitet branding webdesign
Brochure brochurer grafisk design
Visitkort grafisk design

Hvad er inkluderet i en visuel identitet?

I en visuel identitet indgår der mange forskellige leverancer. Både stratetiske til internt brug, samt den visuelle branding som hjemmeside & grafiske elementer.

Strategi

Strategien er et skriftligt dokument, som indeholder metoder og tilgange til, hvordan dit brand skal opnå den korrekte position på markedet.

Designmanual

Designmanualen er retningslinjer for dit brands visuelle udtryk. Farver, typografi, billedstil osv.

Typografi

Typografien er fonte og anvendelse af typografien, i sammenhæng med dit brands visuelle udtryk.

Farvepalet

Farvepalet er farverne, som skal inkorporeres i din visuelle identitet.

Logodesign

Logodesignet er en af de centrale grafiske elementer for dit brands visuelle identitet.

Webdesign

Hjemmesiden er en af din virksomheds absolut vigtigste aktiver. Både for salg, information, visuelt udtryk, branding osv.

Tryksager

De forskellige tryksagers visuelle udtryk er baseret på dit brands visuelle identitet.

Social media kit

Social media kit indeholder optimeret resolutioner, så billeder, logo og videoer passer til alle de sociale platforme.

Logofølje
Tegning skitse logo logodesign

Logodesign i den visuelle identitet

Din virksomheds logo er det første kunderne ser. Ligemeget om det er på hjemmesiden, arbejdstøjet, visitkortet eller ude foran butikken. Logoet repræsenterer din virksomhed, hvilke værdier I har, og hvad I står for. Det er kernen af jeres visuelle identitet og en del af kundens førstehåndsindtryk af jeres forretning. Derfor er det essentielt, at I har et flot og veludarbejdet logodesign, da det repræsenterer jeres virksomhed.

Værdien af at hyre professionelle

Nogle mener, at man bare kan lave sit logo selv fremfor at hyre en professionel til det. Dette er også en mulighed, men der er en årsag til, at vi alle tager til frisøren fremfor at klippe håret selv. Gør det rigtige for din forretning, og investér i et professionelt og veludarbejdet logodesign. Vi har en dyb forståelse for, præcis hvordan de forskellige elementer i et logodesign spiller sammen. Vi er dine tankers blyant, og vi designer logoet præcis, som du ønsker.

Skal vi tage en snak?

Kom i dialog og hyr os til dit næste projekt.