Markedsføringsstrategi med eksekvering

Vi arbejder med tech, SaaS & innovative virksomheder. Med en stor forståelse af, hvad der sker i det digitale landskab, udnytter vi kraften i marketingplatforme til at forbinde publikum med smitsomt indhold, der er værd at dele og sprede.

  • Markedsføringsstrategi
  • Kampagner & optimering
  • Content creation
  • Vækststrategi
  • SoMe Markedsføring
  • Google Ads
  • Email & SMS
  • Inbound & CRM
Markedsføringstal
Vores planlægning & eksekveringsproces

Alt det med strategi, markedsføring, digitale kampagner osv, kan virke meget uoverskueligt. Men det behøver det ikke at være. Se hvordan vi arbejder.

01  Markedsresearch
Vi researcher marked og jeres konkurrenter, for at opnå en dyb indsigt, samt danne oveblik og forståelse for jeres position.
02  Strategi & målgruppe
Vi analyserer din målgrupper, så vi i fælleskab forstår, hvilke online marketing-strategier din virksomhed bør benytte sig af.
03  Creation & opsætning
Vi udarbejder content og sætter dine annoncer op, så det hele er klart til at gå i luften med kampagner, retarget-annoncer, lead-annoncer m.m.
04  Langsigtet optimering
Vi analyserer og optimerer løbende på annonceringen, og holder ugentlige møder. for at holde jer opdateret om resultaterne.

Evner & ekspertise.

Overblik over hvordan vi arbejder med markedsføring i Google & Facebook ads, og hvilke strategier vi anvender.

Målsætninger & strategi

Udarbejdelse af marketingsstrategi, målsætninger & forventninger. Dette er blandt andet baseret på et kick-off meeting, hvor vi gennemgår din virksomheds målsætninger, målgrupper og derefter ligger en marketingsstrategi.

Opsætning & målgrupper

Teknisk opsætning af Facebook annoncerings kampagner, annoncegrupper, angive bud & budgetter, oprette målgrupper og måle & optimere på løbende resultater.

Content creation

Udarbejdelse af tekstforfatning og grafisk content som billeder, infografik og video. Det er essentielt for at opnå flere klik og dermed en højere konvertingsrate.

Retargeting

Retargeting er en super effektiv målretningsmetode, hvor du målretter efter adfærd frem for interesser og demografi. Her kan du målrette efter dem som eksempelvis har besøgt din hjemmeside før, foretaget specifikke handlinger på hjemmesiden eller liket dine opslag.

Google søge- og displayannoncer

Søgeannoncerne er de annoncer som bliver vist i søgeresultaterne på Google, afhængig af udvalgte søgeord. Display / bannerannoncer bliver vist flere steder på internettet, for at skabe synlighed og opmærksomhed.

Google Shopping

Google Shopping er en meget effektiv annonceringsform for webshops / e-commerce. Det er den annonceringsform som har den højeste konverteringsrate.

Markeds- og søgeordsanalyse

Analyse og research af indsamlet markedsdata og konkurrenter. Analyse af søgeords performance, CPC, CTR samt andre metrics, med henblik på inkludering af nye søgeord, eller evt. ekskludering.

Konverteringsoptimering

Vi måler og analyserer brugeradfærd på din hjemmeside. Derfor kan vi arbejde på landingssider, typisk fokus på messaging & CTA’s, og optimerer for at opnå en højere konvertingsrate.

CRM & email markedsføring

Vi arbejder i diverse CRM systemer som Hubspot, Salesforce, ActiveCampagin osv. Disse systemer integrerer vi med din hjemmeside, og kan administrere & forbedre lead-generering, kundekontakt, funnels, analytics og meget mere!

Skal vi tage en snak?

Vi glæder os til at høre mere!