Brug for hjælp til online marketing?

Har du ikke held med online marketing, eller skal du først i gang med at markedsføre dig online nu? Vi tilbyder både opsætning, analysering og optimering, som vil give dig online-succes!

Sociale medier SoMe

Sådan arbejder vi med digital markedsføring:

2

Analyse & planlægning

Vi analyserer din virksomhed og din målgruppe, så vi (og du) forstår, hvilke online marketing-strategier din virksomhed bør benytte sig af for at komme ordentligt ud til nye kunder.
3

Opsætning & udarbejdelse

Vi udarbejder content og sætter dine annoncer op, så det hele er klart til at gå i luften med kampagner, retarget-annoncer, lead-annoncer m.m.
4

Optimering & datacollect

Vi analyserer og optimerer løbende på annonceringen, så du kan få de billigste priser pr. klik. Det er måden, hvorpå din virksomhed bliver verdensmester i online marketing!

Vi elsker digital markedsføring.

Google Ads
Facebook & IG Ads
LinkedIn Ads

FAQ om Facebook & Instagram Ads.

Hvad er Facebook Ads?

Det giver nok god mening, at Facebook Ads er dem, du møder på det kendte sociale medie. Men siden Facebook også ejer Instagram, har du faktisk også rig mulighed for at sætte annoncering på Instagram op via Facebook Ads.

Facebook Ads findes selvfølgelig også i forskellige udgaver, ligesom Google Ads gør dét. Du kan både lave annoncering til Stories, til de annoncerne mellem opslagene i brugerens feed og meget, meget mere.

Ofte vil Facebook Ads ligne det content, som i forvejen er at finde gennem Facebooks eller Instagrams kanaler. Det vil derfor ligne en story, det vil ligne et opslag eller andet. Det er, hvad man kalder et ”sponsoreret opslag” eller ”sponsoreret indhold”, som du sikkert selv er stødt på.

Hvorfor bruge Facebook Ads til min markedsføring?

Lige nu er der to rigtigt store sociale medier i Danmark (og for den sags skyld også i udlandet): Facebook og Instagram. De ældre generationer har efterhånden fundet sig godt til rette på Facebook, mens de unge scroller gennem Instagram som aldrig før.

Derfor skal du være dér. Fordi alle din virksomheds potentielle kunder er dér!

Du kan gennem Facebook Ads lave alle mulige former for annoncer, som er effektive i din måde at nå ud til kunder på. Du kan lave lead-annoncer, hvor folk ikke skal gøre andet end at skrive deres email eller telefonnummer ind. Du kan lave retargeting-annoncer, som rammer brugeren, hvis de f.eks. har besøgt din side, og du kan målrette dem efter, hvis de har efterladt varer i kurven.

Man siger også, at chancen for, at en kunde gør et køb bliver større, desto flere gange de mødes med din virksomheds annoncer. Altså er Facebook Ads stærke til at eksponere de mulige kunder for en masse af dine annoncer.

Hvorfor bruge eksperter til Facebook Ads?

Facebook-annoncering kan sagtens læres selv, men det kræver, at du er god til at analysere på tallene, og at du har tiden til at sætte det hele op og optimere.

Det kan Innerpoint heldigvis sørge for, så du kan fokusere på de ting, som du selv er god til: At styre din virksomhed og sørge for, at alting fungerer. Lad os være dine Facebook Ads-eksperter!

FAQ om LinkedIn Ads.

Hvad er LinkedIn Ads?

Al annoncering, du finder på LinkedIn, er LinkedIn Ads. Du møder dem mellem opslag, og du møder dem også nogle gange i forskellige udgaver i beskedfunktionen.

Ligesom med Facebook Ads sørger LinkedIn-annoncering for, at dit content minder utroligt meget om det content, der i forvejen findes på det sociale medie. Ganske camoufleret.

LinkedIn Ads er et fantastisk middel, hvis du gerne vil nå ud til andre virksomheder med dine ydelser. Siden LinkedIn er verdens største professionelle netværk, giver det muligheder uanset din virksomheds størrelse.

Hvilke værktøjer skal jeg bruge til LinkedIn Ads?

Det sociale medie har deres helt egen opsætning via LinkedIn Marketing Solutions. Her kan du sætte alle slags annoncer op i form af videoer, karruseller, sponsorerede beskeder og meget mere. Du skal dog lave dit content ved siden af.

Hvis du hellere som virksomhed vil have styr på dine ydelser, kan vi hos Innerpoint både sørge for dit content og dets vej ud til andre virksomheder gennem LinkedIn Ads!

Vi har efterhånden opbygget en del kærlighed til LinkedIn som annonceringsplatform, og det har vist sig i de resultater, vi har skabt for andre virksomheder.

Skal vi tage en snak?

Kom i dialog og hyr os til dit næste projekt.