Skip to main content

Hvad er en god webshop?

Den god webshop er en hjemmeside, der gør det så nemt for brugeren som overhovedet muligt at navigere rundt. Det handler allermest omkring brugervenligheden, da både dine mulige kunder og søgemaskinerne vil elsker dette.

Men en god webshop er samtidig også visuelt flot og stilren. Både i forhold til design og content. En god webshop er personlig og passer perfekt til din virksomhed.

Hvad skal en webshop indeholde?

En god webshop indeholder ofte en Forside, en Om Os-side, en Kategori-side, en masse Produkt-sider og en Kontakt-side. Mange har også en Blog til deres webshop, en chat-funktion i forhold til kundeservice og en nyhedsbrevsfunktion. Dertil skal der oprettes betalingsløsning, hosting, måske et bruger-system og alt muligt andet teknisk bag.

Din webshop skal som tidligere beskrevet også indeholde det content, som giver mening for din webshop. Hvis du gerne vil vise varer, produkter eller ydelser frem, kan der være videoer af

Hvilken e-commerce platform skal jeg vælge?

Den mest almindelige måde at lave en hjemmeside på er via WordPress, da det er nemt og intuitivt for dig som virksomhedsejer at navigere rundt i. Til WordPress kan du få lavet en webshop gennem ecommerce-platformen WooCommerce, som ligeledes

Hvis du vil have webshop og hjemmeside i én løsning, kan Shopify også være noget for dig.

Andre, der også kan nævnes, er Magento, BigCommerce, Wix, 3dcart, SquareSpace, PrestaShop, Weebly, Volusion og mange, mange flere. Der findes også en del dansk på markedet!

Men du skal vælge, hvad du føler dig mest komfortabel i. Så læs diverse guides, og se nogle videoer. Ellers skal vi hos Innerpoint nok rådgive dig på bedste vis.

Hvorfor få professionel hjælp til din webshop?

I dag findes der mange muligheder for selv at sætte sin webshop op. Det kræver dog oftest, at du skal arbejde ud fra et tema (en bestemt template), hvilket er svært at ændre alt for meget i.

En professionel udvikler og/eller grafiker vil kunne gå ind og ændre i koderne, så din webshop bliver så personlig som muligt. Så webshoppen bliver, præcis som du gerne selv vil have den!

Vi ser hver eneste webshop som unik.

Koder er ikke nemme ”at kode”, så her er det oftest godt at få fat på professionel hjælp. Her står Innerpoint gerne til tjeneste. Vi har efterhånden siddet og kodet rigtigt mange webshops, så både vores kunder og deres kunder er blevet rigtigt glade for resultatet.

Skal vi hjælpe med din webshop?

Er det godt læsestof? Se alle vores indlæg

Fremhævet blogindlæg

Filter

Markedsføring

Generelt om e-commerce & webshop

Hvad er en god webshop? Den god webshop er en hjemmeside, der gør det så…
Markedsføring

SoMe markedsføring & content creation

Hvad er content creation? Det betyder direkte oversat, at man producerer (”creater”) content. Content creation…
Markedsføring

Ofte stillede spørgsmål om Google Ads – FAQ

Hvad er Google Ads? Tidligere blev Google Ads også bare kaldt for Adwords. I dag…
Markedsføring

Hvorfor er online marketing en vigtig investering?

Hvad er online marketing? Al markedsføring, som foregår online, er online marketing. Det er et…

Skriv en kommentar