E-commerce

Vil du have en intuitiv og lækker webshop, som kæler for kunderne? Innerpoint har styr på, hvad der virker af ecommerce-opsætning, så din webshop kommer til at passe perfekt på din virksomhed – og dine kunder. Skal vi lave din webshop?

  • UI/UX
  • WooCommerce
  • Shopify
  • Laravel
  • Integrationer
  • Betaling & checkout
  • CRM
  • HTML, CSS, PHP & JS
E-COMMERCE OPLEVELSER

Vi fokuserer vi på at skabe en smooth shoppingoplevelse, gennemtænkt UI & UX & højere konverteringsrater, baseret på kernen af brandet.

01  Analyse & research
Vi arbejder på at få en dyb forståelse af jeres brand, forretning, produkt/services, marked & konkurrenter.
02  Prototyping
Vi udarbejder prototyper for at opnå en fælles forståelse af jeres virksomheds værdier og visuelle retningslinjer.
03  Shopudvikling
Vi bygger din webshop fra et originalt og personligt design, med fokus på brugeroplevelsen & salgsmæssige resultater.
04  Lancering & vækst
Vi lancerer det færdige produkt, og on-boarder jer på nye processer. Vi hjælper med fremadrettet markedsføring.
TEKNOLOGIER & VÆRKTØJER

Vi anvender forskellige systemer til at udvikle, og skabe de bedste e-commerce shoppingoplevelser for kunderne. Kraftfulde og effektive værktøjer, som kan skaleres efter behov.

WooCommerce logo for innerpoint
WooCommerce

WooCommerce er den bedste e-commerce løsning til WordPress. WooCommerce kommer med utallige funktionaliteter, fleksibilitet og mulighed for integrationer.

Shopify logo for innerpoint
Shopify

Shopify er en platform, der kører på en e-commerce core-engine med gode muligheder for integrationer, tilpasning & apps.. Shopify kommer med høj fleksibilitet & et brugervenligt system.

Magento logo for innerpoint
Magento

Magento er en stærk mulighed for gigantiske e-commerce shops med tusindevis produkter. Magento er PHP baseret, og kræver meget teknisk forståelse.

Laravel

Vi bruger Laravel, et effektiv og moderne php framework, til at tilpasse og tilføje funktionaliteter til websites & e-handelsplatforme. Ekstrem hurtig, kraftfuld og uden begrænsninger.

Jeres tekniske hold.

Vi arbejder ikke for at lave en webshop til din virksomhed. Vi arbejder med visioner, missioner og mål. Vi kommer aldrig til at lade jer hænge alene. Når jeres e-commerce platform er færdiggjort, hjælper vi fremadrettet med vedligeholdelse, markedsføring, og en strategi for fremtiden. Vi fortsætter med at arbejde med jer, for at opnå langtidssigtet resultater.

Opstart af projektet

Udfyld formularen for at fortælle os mere om dine behov og ønsker. Skriv også gerne så meget information som muligt i tekstboksen, og vedhæft eventuelle filer.

Vi vender altid tilbage på mail indenfor 24 timer, hvor vi fortsætter dialogen, og giver dig et eventuelt prisestimat på opgaven.