E-commerce

Vil du have en intuitiv og lækker webshop, som kæler for kunderne? Innerpoint har styr på, hvad der virker af ecommerce-opsætning, så din webshop kommer til at passe perfekt på din virksomhed – og dine kunder. Skal vi lave din webshop?

  • UI/UX
  • WooCommerce
  • Shopify
  • Laravel
  • Integrationer
  • Betaling & checkout
  • CRM
  • HTML, CSS, PHP & JS
To do list e-commerce

Vores proces

Analyse & målgruppe

Vi analyserer din virksomhed og din målgruppe, så vi (og du) forstår, hvad der er den bedste kunderejse for dem, der besøger din webshop.

Udarbejdelse

Vi bygger din webshop fra bunden i et originalt og personligt design, som samtidig gør det nemt for brugeren at få overblik over din side og dine ydelser.

Lancering & vedligeholdelse

Vi kan sørge for, at din webshop bliver vedligeholdt, så den bliver ved med at fungere optimalt. En hjemmeside har brug for løbende opsyn!

Hvorfor få professionel hjælp til din webshop?

I dag findes der mange muligheder for selv at sætte sin webshop op. Det kræver dog oftest, at du skal arbejde ud fra et tema (en bestemt template), hvilket er svært at ændre alt for meget i.

En professionel udvikler og/eller grafiker vil kunne gå ind og ændre i koderne, så din webshop bliver så personlig som muligt. Så webshoppen bliver, præcis som du gerne selv vil have den!

Webshop content creation
Webshop WooCommerce Innerpoint

Vi ser hver eneste webshop som unik.

Koder er ikke nemme ”at kode”, så her er det oftest godt at få fat på professionel hjælp. Her står Innerpoint gerne til tjeneste. Vi har efterhånden siddet og kodet rigtigt mange webshops, så både vores kunder og deres kunder er blevet rigtigt glade for resultatet.

Skal vi hjælpe med din webshop?

Opstart af projektet

Udfyld formularen for at fortælle os mere om dine behov og ønsker. Skriv også gerne så meget information som muligt i tekstboksen, og vedhæft eventuelle filer.

Vi vender altid tilbage på mail indenfor 24 timer, hvor vi fortsætter dialogen, og giver dig et eventuelt prisestimat på opgaven.