Vil du have en intuitiv og lækker webshop, som kæler for kunderne?

Innerpoint har styr på, hvad der virker af ecommerce-opsætning, så din webshop kommer til at passe perfekt på din virksomhed – og dine kunder. Skal vi lave din webshop?

Sådan arbejder vi med din webshop:

Analyse & målgruppe

Vi analyserer din virksomhed og din målgruppe, så vi (og du) forstår, hvad der er den bedste kunderejse for dem, der besøger din webshop.

Udarbejdelse

Vi bygger din webshop fra bunden i et originalt og personligt design, som samtidig gør det nemt for brugeren at få overblik over din side og dine ydelser.

Lancering & vedligeholdelse

Vi kan sørge for, at din webshop bliver vedligeholdt, så den bliver ved med at fungere optimalt. En hjemmeside har brug for løbende opsyn!

Hvorfor få professionel hjælp

til din webshop?

I dag findes der mange muligheder for selv at sætte sin webshop op. Det kræver dog oftest, at du skal arbejde ud fra et tema (en bestemt template), hvilket er svært at ændre alt for meget i.

En professionel udvikler og/eller grafiker vil kunne gå ind og ændre i koderne, så din webshop bliver så personlig som muligt. Så webshoppen bliver, præcis som du gerne selv vil have den!

Webshops
Webshop customization

Vi ser hver eneste

webshop som unik

Koder er ikke nemme ”at kode”, så her er det oftest godt at få fat på professionel hjælp. Her står Innerpoint gerne til tjeneste. Vi har efterhånden siddet og kodet rigtigt mange webshops, så både vores kunder og deres kunder er blevet rigtigt glade for resultatet.

Skal vi hjælpe med din webshop?

Ofte stillede spørgsmål om webshops:

Hvad er en god webshop?

Den god webshop er en hjemmeside, der gør det så nemt for brugeren som overhovedet muligt at navigere rundt. Det handler allermest omkring brugervenligheden, da både dine mulige kunder og søgemaskinerne vil elsker dette.

Men en god webshop er samtidig også visuelt flot og stilren. Både i forhold til design og content. En god webshop er personlig og passer perfekt til din virksomhed.

Hvad skal en webshop indeholde?

En god webshop indeholder ofte en Forside, en Om Os-side, en Kategori-side, en masse Produkt-sider og en Kontakt-side. Mange har også en Blog til deres webshop, en chat-funktion i forhold til kundeservice og en nyhedsbrevsfunktion. Dertil skal der oprettes betalingsløsning, hosting, måske et bruger-system og alt muligt andet teknisk bag.

Din webshop skal som tidligere beskrevet også indeholde det content, som giver mening for din webshop. Hvis du gerne vil vise varer, produkter eller ydelser frem, kan der være videoer af

Hvilken ecommerce-platform skal jeg vælge?

Uha, godt spørgsmål! Det afhænger af, hvad du bedst kan lide at navigere rundt i.

Den mest almindelige måde at lave en hjemmeside på er via WordPress, da det er nemt og intuitivt for dig som virksomhedsejer at navigere rundt i. Til WordPress kan du få lavet en webshop gennem ecommerce-platformen WooCommerce, som ligeledes

Hvis du vil have webshop og hjemmeside i én løsning, kan Shopify også være noget for dig.

Andre, der også kan nævnes, er Magento, BigCommerce, Wix, 3dcart, SquareSpace, PrestaShop, Weebly, Volusion og mange, mange flere. Der findes også en del dansk på markedet!

Men du skal vælge, hvad du føler dig mest komfortabel i. Så læs diverse guides, og se nogle videoer. Ellers skal vi hos Innerpoint nok rådgive dig på bedste vis.

Skal vi tage en snak?

Kom i dialog og hyr os til dit næste projekt.