Content creation til jeres marketing.

Mangler du godt content til din annoncering eller SoMe?

Hos Innerpoint har vi masser af erfaring inden for udvikling, grafisk opsætning og digital markedsføring. Det har gjort os eksperter i content creation, og vi hjælper gerne dig med dit content!

Sådan arbejder vi med content creation.

1. Analyse

Vi analyserer din virksomhed og din målgruppe, så vi (og du) forstår, hvilken vej din virksomheds content bør gå, og hvordan det bør se ud.

2. Creation

Vi udarbejder topprofessionelt content, som kan være billeder, video, infografik m.m. For os er det visuelle og kvaliteten klart vigtigst.

3. Strategi

Vi hjælper gerne med strategien for, hvordan du skal præsentere content. Via annoncer, sociale medier, i fysisk format osv.

Hvad er content creation?

Det betyder direkte oversat, at man producerer (”creater”) content. Content creation er altså procesfasen, hvor det er vigtigt at kunne sit håndværk. Her har vi heldigvis flere års erfaring med content creation.

Det kan være at lave grafik til billeder eller tekst, som du har i din virksomhed. Det kan være at redigere en video, din virksomhed har optaget, så den står skarpt og har den rette grafik med. Det kan også være udelukkende grafisk arbejde såsom animationsvideoer, infografikker m.m.

Innerpoint Content creation

Hvad er godt content?

Troværdigt content

God content creation er altid troværdigt. Din virksomhed skal vise, at du er ekspert på området, og det skal kunne ses på flere mils afstand i dit content.

Korrekt content

Der må aldrig være noget forkert i din content creation. Man må ikke overdrive, og dit content skal altid afspejle virkeligheden.

Engagerende content

Den her del af content creation er ret så vigtig, hvis du gerne vil nå bredt ud! Content, som er engagerende og kalder på call-to-actions, har det med at være særligt stærkt til at få opmærksomhed.

Informativt content

Du skal give de rette informationer til kunden i din content creation. Ikke mere, for så forsvinder dine budskaber i content-larm, og ikke mindre, for så får de måske for lidt at vide i forhold til at kunne reagere på dit content.

Unikt content

Content creation skal altid være unikt. Det betyder ikke, at du skal holde dig fra at sample gode idéer fra konkurrenter, men dit content skal passe perfekt på din virksomhed. Det skal laves fra nyt og kreativt, hvilket et kreativt team som vores hos Innerpoint er specialister med i forhold til content creation.

Højkvalitets-content

Vi er ærlige omkring vores content creation. Så hvis lyden er dårlig på din virksomheds video, eller hvis billederne er slørede eller bare ikke skarpe nok, skal vi nok nævne det. Content creation bliver nødt til at være af høj kvalitet, hvis det skal blive til godt content.

Værdifuldt content

Også kaldet brugbart content. Dit content skal skabe værdi på forhånd for brugeren, uden at du begynder at sælge alt for meget. Men har du først skabt værdi gennem din content creation, er din virksomhed ikke langt fra det salg, du så gerne vil lave.

Hvorfor er content creation vigtigt?

Content creation og godt content er vigtigt, fordi det er den måde, du møder potentielle kunder og brugere dér, hvor de er.

Hvis de skal bruge bare 2 sekunder på at se på lige netop dit content og finde bare en knivspids af interesse for din virksomhed, må du fange deres interesse med det samme. Hvis du ikke har fokus på dygtig og professionel content creation i din annoncering, SoMe, PR osv., kommer du ikke ud med dine gode budskaber, dine produkter og dine ydelser.

Hos Innerpoint ved vi, hvor vigtigt content er. Og vi elsker vores content creation! Så skal du bruge hjælp til at få lavet content, som passer til din virksomhed, og som blæser brugeren bagover af fornøjelse og interesse for at høre mere? Så er det os, du skal have fat på!

Skal vi tage en snak?

Kom i dialog og hyr os til dit næste projekt.